De auteur

Mijn naam is Denise Meijer.  Ik ben een 29 jarige schrijfster uit Rotterdam en moeder van drie. Ik ben een rasechte Rotterdamse die getrouwd met is met een nuchtere ‘boer’ uit Papendrecht. 

Niet relevant! zou u zomaar kunnen denken, maar niets is minder waar! Want hoewel ik de ‘letterkunst’ altijd al in de vingers had. Heeft uiteindelijk de geboorte van mijn oudste zoon gezorgd voor de eerste tekenen van leven als het gaat om mijn huidige schrijfcarrière.

In 2011, na de geboorte van mijn middelste. Werd de spreekwoordelijke pen opgepakt om nooit meer neer te leggen en in 2014 is dan ook ‘Tekstbureau het Pennetje’ geboren. Mijn extra ‘kindje’, als het ware. Waar eveneens heel veel liefde in gestoken wordt. Hoewel moederliefde en ambitie nauwelijks met elkaar te vergelijken is.

Als ik teksten schrijf, probeer ik de emotie over te brengen zoals de opdrachtgever dit voor ogen heeft. Dit kan gaan om een pakkend opiniestuk, een leuk artikel, of een krachtige, heldere tekst die de consument weet te verleiden tot aankoop.

Ik noem mezelf graag een tekstuele kameleon. Dit omdat verschillende schrijfwijzen mij niet vreemd zijn en deze ook kan aanpassen om verschillende doelgroepen aan te spreken. Mijn persoonlijke schrijfstijl is daarentegen vlot, meeslepend, toegankelijk en met een snufje humor om een glimlach op de lezer zijn gezicht te toveren.

18485881_1178830438912853_2008470828836668044_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s