SEO-teksten

Even Googlen‘. We doen het allemaal! Van een lekker recept, interessant product, opvoedkundige problemen, beautytips tot en met de vage kwaaltjes waar je al een tijdje mee rondloopt. Zoekmachines zijn niet meer uit ons leven weg te denken en hoewel het gebruik hiervan zo vanzelfsprekend lijkt, zit er veel meer achter wat je naar aanleiding van je zoekopdracht op de eerste pagina ziet verschijnen. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf op die eerste, felbegeerde pagina van Google verschijnt. Hoe ik dit doe? Dat lees je hier.

SEO tekstschrijver

SEO staat, op zijn Hollands, voor zoekwoordoptimalisatie. Veel ondernemers denken dat dit betekent dat je zoveel mogelijk relevante zoekwoorden op een pagina of in een tekst moet plempen. Helaas is niets minder waar. Hoger komen in Google is namelijk alles behalve gemakkelijk. Vaak betaal je jezelf scheel aan advertenties om vervolgens alsnog ergens op pagina drie of vier te belanden. Je kan heel veel winnen door ervoor te zorgen dat je tekst op je site is voorzien van alles wat nodig is om hoger in de zoekmachine resultaten te eindigen.

Boven- of onderaan de zoekmachinelijst

Nu zijn er een tal van dingen waar Google op let: De ‘keyword density‘, koppen, subkoppen enzovoorts. Om al deze ‘regeltjes’ toe te passen en de tekst ook nog eens relevant en leesbaar te krijgen is best een opgave en ook niet iets wat iedereen zomaar kan. Daarnaast mag ook zeker niet vergeten worden dat Google al deze regeltjes regelmatig veranderd. Iets wat voor de gemiddelde ondernemer lastig valt bij te houden en ervoor zorgt dat je pagina zomaar enkele pagina’s zakt (of nog erger) ergens onderaan terecht komt

SEO-teksten Niet voor Google, maar voor de lezer

Om te beginnen schrijf ik in de eerste instantie niet perse voor Google, maar voor je lezers. Dit is tenslotte iets waar Google heel streng op controleert. Een blog of website moet uniek en prettig leesbaar zijn. Daarnaast moet de tekst ook wel echt iets toevoegen. Een tekst schrijven die voorzien van al deze eigenschappen behoort tot mijn voornaamste takenpakket. Daarnaast zorg ik dat de tekst helemaal SEO-proof is door middel van het toepassen van de overige, benodigde SEO-eisen. Door middel van sterke SEO-content ben je al snel minder afhankelijk van Google Ads en andere (peperdure) advertentiekanalen. Kortom: het is een waardevolle investering die zijn vruchten af gaat werpen op het gebied van verkeer op je website en het werven van (nieuwe) klanten.

Tarieven SEO-content

Bij Tekstbureau het Pennetje kan je terecht voor SEO-webteksten en (regelmatige) blogs. Het is tevens mogelijk om kort zoekwoordonderzoek te laten uitvoeren die aansluiten bij het onderwerp van je blogpagina. Hieronder vind je de tarieven van de verschillende diensten waar je gebruik van kan maken. Het is tevens mogelijk om losse blogs of teksten af te nemen. Neem voor meer informatie en mogelijkheden vooral contact even contact met mij op.

SEO- blogpakket standaard

– 2 postklare SEO blogs per maand
– Zoekwoorden worden aangeleverd door de klant
– Tot 1000 woorden per artikel
– Inclusief meta omschrijving en interne links
100-,
SEO- blogpakket uitgebreid

-4 postklare SEO blogs per maand
-Zoekwoorden aangeleverd door de klant
-Tot 1000 woorden per artikel
-Inclusief meta omschrijving en interne links
200-,
SEO-blog pakket deluxe

-4 postklare SEO blogs per maand
-Zoekwoordonderzoek
-Tot 1000 woorden per artikel
-Inclusief meta omschrijving, interne en externe links en eventuele (rechtenvrije) stockfoto
350-,
SEO-tekst website

Tot 500 woorden per pagina. Na 500 woorden is het tarief 18 cent per woord.
0,20 p.w.
Bestaande tekst optimaliseren

Tot 500 woorden per pagina. Na 500 woorden is het tarief 8 cent per woord.
0,10 p.w.
Alle bovenstaande prijzen zijn excl btw

Denise heeft inmiddels al verschillende blogs voor ons geschreven. Denise is creatief en komt telkens met een leuk passend onderwerp. Daarbij zorgt Denise ook altijd voor goede afbeeldingen en wordt er rekening met verschillende SEO zalen gehouden.

— Jasper van Gent OSW.nl

%d bloggers liken dit: