SEO-teksten

Je zoekt naar iets op Google. Op de eerste pagina krijg je de resultaten te zien. Mijn werk is om te zorgen dat jouw website tot deze eerste resultaten behoort.

Het Pennetje en Seo-teksten

SEO tekstschrijver

SEO staat voor zoekwoordoptimalisatie. Hoger komen in Google is niet perse gemakkelijk. Vaak betaal je jezelf scheel aan advertenties om vervolgens alsnog ergens op pagina drie of vier te belanden. Je kan heel veel winnen door ervoor te zorgen dat je tekst op je site is voorzien van alles wat nodig is om hoger in de zoekmachine resultaten te eindigen.

Nu zijn er een tal van dingen waar Google op let: De zoekwoord dichtheid, verdeling koppen, subkoppen enzovoorts. Om al deze ‘regeltjes’ toe te passen en de tekst ook nog eens relevant en leesbaar te krijgen is best een opgave en ook niet iets wat iedereen zomaar kan.

In de eerste instantie schrijf ik niet perse voor Google, maar voor je lezers. Dit is tenslotte iets wat voor Google heel belangrijk is. Daarnaast zorg ik wel dat de tekst voorzien is van de benodigde SEO-eisen. Door middel van sterke SEO-content ben je al snel minder afhankelijk van Google Ads en andere (peperdure) advertentiekanalen.

Tarieven SEO-content

Bij Tekstbureau het Pennetje kan je terecht voor SEO-webteksten en (regelmatige) blogs. Het is tevens mogelijk om kort zoekwoordonderzoek te laten uitvoeren die aansluiten bij het onderwerp van je blogpagina. Hieronder vind je de tarieven van de verschillende diensten waar je gebruik van kan maken. Het is tevens mogelijk om losse blogs of teksten af te nemen. Neem voor meer informatie en mogelijkheden vooral contact even contact met me op.

SEO- blogpakket standaard

– 2 postklare SEO blogs per maand
– Zoekwoorden worden aangeleverd door de klant
– Tot 1000 woorden per artikel
– Inclusief meta omschrijving en interne links
100-,
SEO- blogpakket uitgebreid

-4 postklare SEO blogs per maand
-Zoekwoorden aangeleverd door de klant
-Tot 1000 woorden per artikel
-Inclusief meta omschrijving en interne links
200-,
SEO-blog pakket deluxe

-4 postklare SEO blogs per maand
-Zoekwoordonderzoek
-Tot 1000 woorden per artikel
-Inclusief meta omschrijving, interne en externe links en eventuele (rechtenvrije) stockfoto
350-,
SEO-tekst website

Tot 500 woorden per pagina. Na 500 woorden is het tarief 18 cent per woord.
0,20 p.w.
Bestaande tekst optimaliseren

Tot 500 woorden per pagina. Na 500 woorden is het tarief 8 cent per woord.
0,10 p.w.
Alle bovenstaande prijzen zijn excl btw

Denise heeft inmiddels al verschillende blogs voor ons geschreven. Denise is creatief en komt telkens met een leuk passend onderwerp. Daarbij zorgt Denise ook altijd voor goede afbeeldingen en wordt er rekening met verschillende SEO zalen gehouden.

— Jasper van Gent OSW.nl

%d bloggers liken dit: