Tekstschrijven & Copywriting

Weten wat je wil vertellen. Dat is een ding, maar het ook nog eens lekker op papier krijgen is een tweede! Ik help je met wat voor een verhaal je ook te vertellen hebt. Van (journalistieke) artikelen, columns, blogs tot en met knallende teksten voor op je website!


Tekstschrijven en copywriting

Waarschijnlijk weet je al heel goed waar ik het over heb: In je hoofd heb je precies op een rijtje wat je wil zeggen en misschien zelfs hoe je dit precies vertellen wil. Maar op het moment dat je achter je toetsenbord kruipt lijkt er niets meer over te zijn van de logische verkooptekst of knallende column die je in gedachten had. En hier ben ik dus voor! Ik ben er om je te helpen om je verhaal vorm te geven. Of dit nu voor op een website, brochure, nieuwsbrief of in een tijdschrift is.

Tarieven tekstschrijven & copywriting

Voor tekst- en copywriting opdrachten kan je altijd een vrijblijvende offerte opvragen!
Dit heeft te maken het persoonlijke, unieke karakter van iedere klus. Over het algemeen werk ik het liefst (en net zoals met de SEO teksten) op basis van een vast bedrag per pagina/ artikel of opdracht.

Zin en onzin van een woordprijs

Woordprijzen zeggen helaas ook niet alles, omdat ik in sommige gevallen ook veel tijd kwijt ben aan research en aanvullende werkzaamheden. Ik kan ze dus wel opnemen in mijn prijzenlijst, maar uiteindelijk zal het een indicatie betreffen. Kortom: ik schrik je af omdat het meer kost dan je dacht of ik maak je juist blij met een dooie mus, omdat er nog veel extra’s bij komt kijken. Om deze redenen kom ik graag met je in contact om meer te weten te komen over wat voor een tekst- of copywriting klus je voor mij op je bureau hebt liggen.

Foutloos en voorzien van de juiste toon

Niet onbelangrijk: De correctierondes! Zeker in het geval van een website of brochure is dit gewoon heel belangrijk, omdat het de bedoeling dat de ‘tone of voice’ precies goed is en niet te vergeten: dat de tekst ook honderd procent foutloos is. De correctierondes krijg je dus van mij! We blijven pingpongen tot we precies de juiste noot raken. Tot de tekst echt het gevoel geeft zoals jij in gedachten hebt.Ik werk niet met een vast aantal correctierondes, maar blijf beschikbaar tot de tekst precies is zoals jij het wil.

Denise schrijft al enkele jaren voor Love2BeMama en inmiddels kan ik niet meer zonder haar. Meer dan eens zorgde ze voor een virale post met doorplaatsing op o.a. LindaNieuws. Denise denkt mee, is creatief en speelt in op actuele onderwerpen. Ze voelt precies aan wat momenteel ‘hot’ is en schrijft daarover. De samenwerking verloopt altijd heel prettig en we hebben een warm contact. Ik hoop dat Denise nog vele jaren voor mijn bedrijf blijft werken!

– Linda Bosscher Dutch Family Works
%d bloggers liken dit: