Tarieven

Het Pennetje hanteert geen uur-prijzen en met een reden: Het is namelijk voor u, als opdrachtgever te lastig om te controleren of de opgegeven uren juist zijn en zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ik vind transparantie en duidelijkheid belangrijk en spreek  dan ook graag een vast tarief af voor de te leveren dienst.

Dit tarief is afhankelijk van meerdere zaken, zoals de hoeveelheid research die gedaan moet worden, het aantal woorden, of de tijd die ik gemiddeld kwijt ga zijn om een zo goed mogelijke tekst voor u te schrijven.

(Onderstaande tarieven (woordprijzen) zijn dan ook een indicatie. Voor een gedetailleerde prijsopgaaf verwijs ik u graag naar de contactpagina).

Schrijven van een blog

 • Pakket één (50 euro):
  Aanleveren van het blog in een Word-bestand
  Inclusief WordPress opmaakcodes
  Verwerken van (gewenste) zoekwoorden/ SEO
  Passende metatags
  Een rechtsvrije stockafbeelding
 • Pakket twee (70 euro) omvat al het bovenstaande van pakket één, inclusief:
  Het plaatsen van het blog in het desgewenste systeem (WordPress, Lightspeed e.d.)
  Opmaak
  SEO-omschrijving (zoals deze wordt weergegeven in zoekmachines)
  Het inplannen van het blog op diverse social media kanalen en/of nieuwsbrief

Beide pakketten zijn inclusief research en extra correctierondes om in de beginfase de juiste ‘tone of voice’ te kunnen bepalen.

Schrijven van een (SEO) tekst voor op een bedrijfspagina, of website: 0.20 cent per woord (tot 500 woorden per pagina). Tarief na 500 woorden: 0.18 cent per woord.

Herschrijven van een eerder geschreven tekst: 0.10 cent per woord (tot 500 woorden) Tarief na 500 woorden: 0.08 cent per woord. 

Tekstcorrectie: 0,05 cent per woord.

Eindredactie (redigeren): 0.10 cent per woord

Het is tevens mogelijk om bovenstaande opties te combineren. Hiervoor wordt, omdat ieder project anders is, een passend bedrag afgesproken.